AJet, 9 Euro ve 9 Dolar'dan başlayan fiyatlarla yurtdışı uçuş kampanyası başlattı. 25-26 Temmuz'da alınacak biletlerle, 16 Eylül 2024 - 27 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat edilebilecek.

AJet'in yeni kampanyası, yurtdışına seyahat etmek isteyen yolcular için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya, sadece 25-26 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak ve bu süre zarfında alınan biletlerle, 16 Eylül 2024'ten 27 Mart 2025'e kadar olan dönemde seyahat edilebilecek. Kampanyada bilet fiyatları tek yön için 9 USD veya EUR + vergiler, gidiş-dönüş için ise 18 USD veya EUR + vergiler olarak belirlendi.

Kampanya Detayları 

Kampanya, Türkiye çıkışlı ve varışlı seferler için geçerli olup, tek yön biletler 9 USD veya EUR, gidiş-dönüş biletler ise 18 USD veya EUR + vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Uçuş noktaları arasında Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan bulunuyor.

Koltuk Sayısı

Kampanya kapsamında AJet, toplamda 175 bin koltuk sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen yolcuların, belirtilen tarihler arasında hızlı davranmaları gerekiyor. Kampanya, belirli sayıda koltuk için geçerli olup, kampanya bitiş tarihine kadar veya koltuklar tükenene kadar devam edecek.

Kaynak: dunya.com