Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Genç Gazete'yi ziyaret etti.

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım ve Genç Gazete Yayın Danışmanı Ayhan Talha Bayraktar, heyeti Genç Gazete yönetim ofisinde ağırladı. Görüşmede Gençgazete. net editörleri Umut Göktaş ve Fırat Çelik de hazır bulundu.

Genc Gazete Ak Parti Inegol Ziyaret (2)

Güncel Konular Üzerine Fikir Alışverişi Yapıldı

Ziyarette sahipsiz sokak hayvanları, enflasyonla mücadele ve İsrail terörü gibi güncel konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, İnegöl gündemiyle ilgili önemli konular da ele alındı.

Ulaşım Sorunları ve Altyapı Çalışmaları Tartışıldı

Buski'nin altyapı çalışmaları sebebiyle İnegöl merkezde yaşanan ulaşım sorunları ve kurumlar arası koordinasyonun önemi gibi şehirde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Genc Gazete Ak Parti Inegol Ziyaret (3)

Basınla İletişim ve Paylaşımın Önemi Vurgulandı

Bursa Milletvekili Ayhan Salman, ziyarette basınla iletişim ve paylaşımın önemine değinerek, bu konudaki çalışma ve ziyaretlerini artıracaklarını belirtti.

"Basınla iletişim ve paylaşım, toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu konuda çalışmalarımızı artıracağız." - Ayhan Salman

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım da heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, hayırlı hizmetler ve çalışmalar diledi.

Genc Gazete Ak Parti Inegol Ziyaret (4)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

Muhabir: Abdullah Argun