AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Akduman ve Tanıtım ve Medya Başkanı Talha Şeşka, Genç Gazete’nin düzenlediği kahvaltı buluşmalarına katıldı. Buluşmada, İnegöl’ün genel meseleleri, yaklaşan kongre süreci ve ilçe başkanlığı süreçleri masaya yatırıldı.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 14.59.35 Gencgazete

İnegöl’ün Sorunları ve Çözüm Önerileri Görüşüldü

Yapılan kahvaltı sırasında İnegöl’deki mevcut sorunlar ve özellikle İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki sıkıntılar ele alındı. İlçe siyaseti ve seçim sonrası değerlendirmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulan buluşma, oldukça verimli geçti.

İnegöl'deki ulaşım sorunlarının da masaya yatırıldığı buluşmada, alternatif güzergahlar üzerinden fikir alışverişi yapıldı.

Buluşmada, yapılan yerel seçimler de değerlendirilirken, seçimlerin sonuçları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 15.09.41 Gencgazete

Genç Gazete Kahvaltı Buluşmaları Devam Edecek

Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı buluşmaları devam edecek. Şen, kahvaltı sonunda Başkan Durmuş ve ekibine teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Durmuş ise, samimi ve verimli görüşme için Genç Gazete ekibine teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Şaban Kılıçcı