AK Parti'den İYİ Parti'ye geçen Karacabey Belediyesi'ne ait, daha çok tesettürlü kadınların kullandığı kadınlar plajı, yeni başkan Fatih Karabatı tarafından "lezbiyenlerin meskeni" diyerek kapatıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman konuyla ilgili şunları söyledi:

“Kadınlarımızı özgürleştireceğiz diyerek kadınlar plajını kapatan CHP’li Silivri Belediye Başkanından sonra, bu kez de Bursa Karacabey ilçemizdeki kadınlar plajını, 'lezbiyenlerin mesken tuttuğu plaj' diyerek kapatan İYİ Partili Belediye Başkanı oldu.”

Salman ayrıca, kadınlar plajını kullanmayı tercih eden kadınlara "lezbiyen" ithamında bulunan İYİ Partili Karacabey Belediye Başkanı'nın, kadınlardan ve tüm Karacabey halkından derhal özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Karacabey Belediyesi, kadınlar plajının kapatılması kararının ardından yerel ve ulusal medyada geniş yankı buldu. Karar, birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı ve tartışmalara yol açtı.

Karacabey Belediyesi, kadınlar plajının kapatılmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, konu hakkında belediyeden bir açıklama bekleniyor.

Kaynak: SOSYAL MEDYA