Çöp Uyarısı Kavgaya Dönüştü: Kolu Kırıldı, Cebindeki Parayı Kaptırdı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda çalışan 3 çocuk babası Şamil Kasap, yere çöp atan bir müşteriyi uyardı. "Yere niye çöp atıyorsun?" sorusuna sinirlenen müşteri, Kasap'a küfürle karşılık verdi. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşünce, işyerindeki diğer çalışanlar olaya müdahale etti.

Genc Gazete Akaryakıt İstasyonunda Yere Niye Çöp Atıyorsun (3)

Yakınlarını Çağırdı, Saldırdı!

Olayın ardından öfkeli müşteri, yakınlarını arayarak yardım istedi. Akaryakıt istasyonuna gelen yaklaşık 15 kişilik grup, Şamil Kasap’a saldırdı. Mesai arkadaşları Kasap'ı dinlenme odasına götürdü, ancak kalabalık odanın camını kırarak içeri girdi ve Kasap'ı darp etti.

Genc Gazete Akaryakıt İstasyonunda Yere Niye Çöp Atıyorsun (1)-1

İki Ay Çalışamaz Raporu Aldı

Şamil Kasap, saldırı sonrası kolunun kırılması ve vücudundaki darp izleriyle hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından iki ay iş göremez raporu aldı. O anları anlatan Kasap, yaşadığı korku dolu anları şöyle ifade etti:

Genc Gazete Akaryakıt İstasyonunda Yere Niye Çöp Atıyorsun (2)

"Çalıştığım esnada bir müşteri yanaştı. Yakıt verecekken kendisinin yere çöp attığını gördüm. ‘Niye atıyorsun, sana yakışıyor mu?' dedim. Daha sonra bana küfür etti. Ben ‘niye küfür ediyorsun?' deyince, tartışmaya başladık. Daha sonra bu şahıs, yakınlarını telefonla aramış. Yaklaşık 15 kişi gelip beni darp ettiler, cebimde 8 bin lira para vardı onu da almışlar. Biz o kadar kişinin vurmasına rağmen ölmediğimize dua ediyoruz. Ben yetkililere sesleniyorum; Bugün bize yarın başkasına, adalete güveniyorum, karşı taraftan şikayetçiyim."

Genc Gazete Akaryakıt İstasyonunda Yere Niye Çöp Atıyorsun (6)

Ölmediğimize şükür ediyoruz

Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansırken, Kasap'ın yetkililerden adalet beklediği belirtildi. Şamil Kasap, "Ölmediğimize şükür ediyoruz. Yetkililere güveniyorum” diye konuştu.

Genc Gazete Akaryakıt İstasyonunda Yere Niye Çöp Atıyorsun (5)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA