İnegöl

Akhisarspor'da Ömer Tekeş Adaylığını Açıkladı!

Süper Amatör Lig temsilcimiz Akhisarspor'un 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek kongresi öncesinde iş adamı Ömer Tekeş'in başkan adaylığını açıkladı.

Abone Ol

İNG Akhisar Spor Kulübü'nün kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan iş adamı Ömer Tekeş, kulübün zorlu dönemlerden geçtiğini belirterek, "Her anlamda krizlerden ve sıkıntılardan geçilen bu dönemde İnegölümüzün değerlerinin kaybolmaması ve ilçe olarak markamızın her kulvarda tanınmaya devam etmesi için İnegöl’ün gözde kulüplerinden olan aynı zamanda daha önceki dönemlerde de desteğimi hiçbir zaman esirgemediğim Akhisarsporumuza başkan adaylığımı açıklıyorum. Kongrede başkan olarak seçilmem durumunda kulübümüzün başarısı için canla başla çalışacağımı bildirir, yapılacak kongrenin Akhisarsporumuz için hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Ömer Tekeş, başkan olarak seçilmesi durumunda kulübün başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti. Tekeş, Akhisarspor'un krizlerden geçtiği bu dönemde İnegöl'ün değerlerinin korunması ve kulübün her alanda tanınmaya devam etmesi için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Kongreye Geri Sayım

İNG Akhisarspor'un kongresi 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek.