Meral Akşener, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu dolaylı yoldan eleştirerek, İyi Parti'nin ulaşım politikalarını ve yerel seçim vaatlerini açıkladı. Akşener, İstanbul'un ulaşım politikalarını sert bir dille eleştirdi ve İyi Parti'nin seçim vaatlerini sıraladı. 

"Berlin ve Paris Vaatleri, Delhi ve Cakarta Gerçekleri"

Akşener, İstanbul'daki ulaşım sorunlarına dikkat çekerek, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. "Her seçimden önce Berlin'i, Paris'i vadediyorlar ancak Delhi'nin, Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar" diyerek, mevcut yönetimin vaatlerinin gerçekleşmediğini ifade etti.

İyi Parti'nin Ulaşım Politikaları ve Vaatleri

Akşener, İyi Parti'nin yerel seçimlerdeki vaatlerini açıkladı. Ücretsiz ulaşım, genişletilmiş metro ağları ve daha kaliteli belediye otobüs hizmetleri gibi vaatlerle, İstanbul'un ulaşım sorunlarına çözüm sunmayı hedeflediklerini belirtti.

“Aziz milletim yetkiyi aldığımız şehirlerimizin tamamında; ulaşım hizmetlerinin kalitesini artıracağız. Öğrencilerimize, günün belirli saatlerinde, ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağız.” - Meral Akşener

Yerel Seçimlere Doğru

İyi Parti'nin İttifak Kararı ve Seçim Stratejisi

İyi Parti'nin, CHP'nin ittifak teklifini reddederek 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girmesi, Akşener'in sözleriyle daha da önem kazandı. İstanbul ve diğer büyükşehirlerdeki ulaşım politikaları, seçimlerin kilit noktalarından biri olacak.

Editör: Umut Gökdaş