Bursa'nın gözde doğal güzelliklerinden biri olan Alaçam Şelalesi, son zamanlarda duyarsız vatandaşlar tarafından bırakılan çöplerle doldu. Şelaleyi ziyaret eden doğaseverler ve dağ sporu ile ilgilenenler, bu durum karşısında tepkilerini dile getirdi.

Doğal Güzellik Çöplüğe Dönüştü

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Alaçam Şelalesi, patika yolları, kanyonu, yeşilliği ve şelalesi ile doğaseverlerin ve dağ sporu ile ilgilenenlerin ilgisini çeken bir yer. Ancak son zamanlarda piknik alanına gelen bazı duyarsız vatandaşlar tarafından bırakılan çöpler, bu doğal güzelliği adeta bir çöplüğe dönüştürdü.

A W252024 04 Gencgazete

Belediye Ekiplerine Tepki Yağdı

Çöplerin birikmesi ve gerekli temizliğin yapılmaması, bölgeyi ziyaret eden vatandaşların tepkisini çekti. Ziyaretçiler, belediye ekiplerinin yetersiz hizmet vermesinden şikayetçi oldu. Dağcılar tarafından bir süre önce çekilen görüntülerde bir tane bile yerde çöp olmaması, şimdilerde ise çöp yığınlarından geçilememesi, akıllara "Belediye Alaçam Şelalesi'nin hizmet sınırları içerisinde olmadığını mı düşünüyor" sorusunu getirdi.


Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete

Kaynak: İHA