Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer çalışmalarıyla ilgili detayları paylaşırken, En-Nesyri transferi için sabırlarının taşmak üzere olduğunu belirtti. Koç, “Buradan da selam olsun. Mario Branco'ya 48 saat süre verdim. Oldu olmadı B, C, D, G'ye geçeceğiz” dedi.

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (1)

Ferdi Kadıoğlu'na Yoğun İlgi

Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun birçok kulüp tarafından istendiğini ancak Fenerbahçe'nin Ferdi'yi bırakmayacağını vurguladı. “Ferdi'yi çok isteyen var. Ferdi'yi biz daha fazla istiyoruz, Ferdi kalmak zorunda” ifadelerini kullandı.

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (3)

Fenerbahçe Sisteme Karşı Mücadele ediyor

Koç, Fenerbahçe'nin bir sisteme karşı mücadele başlattığını ve bu mücadelenin başında olduklarını ifade etti. “Çok yakında İstanbul'da bir Fenerbahçe mitingi yapacağız. Çünkü biz bir sisteme karşı mücadele başlattık. O mücadelenin başındayız” diye konuştu.

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (6)

“Biz bir buhran dönemi geçiriyoruz ama biz bunu sportif açıdan değil hedef olduğumuz için geçiriyoruz. Belki dünkü yaptığım konuşma yine bizi hedef yapacak ama önemli değil.
Biz, şampiyonluk için, başarı için ne yanak sıktırırız, ne imar projemizin çıkarları için veya başka bir şey için, inandığımızdan, duruşumuzdan, ilkelerimizden ve Cumhuriyet'in bize biçtiği sorumluluktan hiçbir zaman taviz vermeyiz.”

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (2)

Jose Mourinho'ya Övgüler

Ali Koç, teknik direktör Jose Mourinho'nun performansından da övgüyle bahsetti. “Hocamız Jose Mourinho nasıl diye sorabilirsiniz. Çok etkileyici, olağanüstü zeki ama o değil. Raporlama sistemi, mantığı, yapmak istedikleri ile ilgili sunduğu argümanlar, bunlar hepsi olağanüstü etkileyici” dedi.

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (4)

Rakiplerle İlgili Sert Açıklamalar

Taraftarların Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen ile ilgili tezahüratına müdahale eden Ali Koç, “Benim olduğum yerde Ali Sami Yen'e laf etmeyin lütfen” dedi.

“Dün TFF genel kurulunda anlattım, neler olduğunu, niye olduğunu düşündüğümüzü. Bir kulüp 10 senede toplam puanda birinci ile ikinci arasında 1-2 puan farkla orada duruyorsa ve 10 senede bir kupa almayıp ilk 5'tekiler kupa alıyorsa bu hiçbir sportif mantıkla, sebeple anlatılamaz.”

Genc Gazete Fenerbahce Ali Koç Miting Yapmayı Planlıyor! (5)

Bana Olan Kumpası Keyifle İzlediler

Koç, rakiplerinin Fenerbahçe'ye karşı düzenlenen kumpasları keyifle izlediğini belirtti. “Bir köşeye çekildiler ve bize olan, bana olan kumpası keyifle izlediler. Keyifle izlediği yarın bir gün başına gelir. ‘Gülme komşuna gelir başına’ boşuna söylenmemiştir” dedi.

Kaynak: İHA