İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Alinur Aktaş, Genç Gazete’nin düzenlediği geleneksel kahvaltı buluşmalarına konuk oldu. Başkan Aktaş, yoğun programı nedeniyle sabahki kahvaltı buluşmasına katılamadı ancak günün ilerleyen saatlerinde ajansı ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Genc Gazete Alinur Aktas Ziyaret Kahvalti Bulusmalari (2)

Ziyaret, samimi bir atmosferde geçti ve ülke gündemi üzerine verimli bir sohbet gerçekleşti.

Ziyarette Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım ve Yayın Danışmanı Ayhan Talha Bayraktar hazır bulundu.

Genc Gazete Alinur Aktas Ziyareti

Alinur Aktaş, hem İnegöl’de hem de Bursa’da başkanlık yaptığı süre boyunca gerçekleştirdiği hizmetler hakkında düşüncelerini paylaştı. Başkan Aktaş, “Başkanlıktan sonra da halkımızın gösterdiği teveccüh bizleri mutlu ediyor,” diyerek bu sürecin kendisini memnun ettiğini belirtti.

Başkan Aktaş, Bursa’da ikametine ve ticaretine devam ettiğini açıkladı.

Başkan Alinur Aktaş, hem İnegöl’de hem Bursa’da yaptığı hizmetlerden dolayı müsterih olduğunu, başkanlıktan sonra da halkın yoğun teveccühünün devam ettiğini söyledi.

Genc Gazete Alinur Aktas Ziyaret Kahvalti Bulusmalari (5)

İnegöl’ün Bursa için taşıdığı stratejik öneme değinen Aktaş, özellikle sanayi yatırımlarının şehrin ekonomisi için kritik bir yere sahip olduğunu söyledi.

Aktaş, hizmet ettiği dönem boyunca bu bölgenin kalkınması adına birçok önemli projeye imza attıklarını hatırlattı.

Genc Gazete Alinur Aktas Ziyaret Kahvalti Bulusmalari (1)

Genç Gazete kahvaltı buluşmaları devam ediyor

Buluşmanın sonunda, Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, Başkan Aktaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Şen, “Bu tür buluşmalar, şehrin sorunlarının ve projelerinin ele alındığı değerli platformlar olmaya devam edecek,” diyerek kahvaltı buluşmalarının sürekliliğini vurguladı. Başkan Aktaş ise bu sıcak karşılamadan dolayı Genç Gazete ekibine teşekkürlerini iletti.

Önümüzdeki hafta başka önemli bir ismin davet edileceği belirtilen kahvaltı buluşmaları, İnegöl ve Bursa gündeminin nabzını tutmaya devam edecek.

Genc Gazete Alinur Aktas Ziyaret Kahvalti Bulusmalari (3)

Muhabir: Abdullah Argun