Bursa

Alkollü sürücünün tehlikeli kaçışı kazayla sonuçlandı, 72 bin TL de ceza yedi!

Bursa'da polis denetiminden kaçan alkollü sürücü, kaza yaptıktan sonra koşarak kaçmaya çalıştı. "Haklısınız, alkollüyüm" sözleriyle teslim oldu.

Abone Ol

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde alkollü bir sürücü, polis denetiminden kaçarken kazaya karıştı ve ardından yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Sürücü, dakikalar süren kovalamaca sonrası polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yakalanan sürücü, 1.78 promil alkollü çıktı ve ehliyeti olmadığını itiraf ederek, "Haklısınız, alkollüyüm, ehliyetim yok" dedi. Sürücüye 72 bin lira idari ceza kesildi.

Polis denetiminden kaçtı

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Gençosman Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, alkollü sürücü, polis denetimini fark eder etmez hızla kaçmaya başladı.

Ticari aracıyla polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, kısa bir süre sonra kazaya karıştı. Kaza sonrası araçtan inerek kaçmaya devam eden sürücü, ekipler tarafından cadde üzerinde yakalandı.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden itiraf: "o yüzden kaçtım"

Polis ekiplerinin "Neden kaçtın?" sorusuna sürücünün verdiği yanıt şaşırttı: "Haklısınız komiserim, alkollüyüm ve ehliyetim yok o yüzden kaçtım."

Alkolmetreye üfleyen sürücü, 1.78 promil alkollü çıkarken, 72 bin lira idari ceza kesildi ve sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

"Haklısınız komiserim, alkollüyüm ve ehliyetim yok."

Kaza sonucu şans eseri yaralanan olmadı

Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, herhangi bir yaralanmanın olmaması nedeniyle derin bir nefes aldı. Kazaya karışan araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!