Başkan Şahin Şarkı Söyledi

Kurtuluşspor’un her yıl düzenlediği dayanışma gecesi bu yıl da coşkulu bir atmosfere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in söylediği şarkı, gecenin unutulmaz anlarından birini oluşturdu.

Geceye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Kulübü Başkanı Yusuf Şen, BASK Başkanı Ayhan Barışıcı, TÜFAD Başkanı Yalçın Gündüz, spor camiasının önde gelen isimleri, oda, dernek ve kooperatif başkanları ile çok sayıda konuk katıldı.

Genc Gazete Kurtulusspor Gece 26.06 (5) 5 11Zon

Kurtuluşspor 3. ligi hedefliyor

Gecede bir konuşma yapan Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan, bu yıl Kurtuluşspor camiasını zorlu bir maratonun beklediğini, 3. ligi hedefleyen bir ekip kurduklarını ve bu doğrultuda transferler yaptıklarını belirtti.

Beklentilerin bu sezon daha çok olduğunu belirten Mestan, “Bu beklentilere karşılık vermek için güçlü bir ekip oluşturduk. Hedefimiz önce Bursa şampiyonluğu daha sonra Türkiye şampiyonası elemeleri, bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

Genc Gazete Kurtulusspor Gece 26.06 (3) 3 11Zon

İnegöl Belediye Başkanı'nın Destek Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, amatör spor kulüplerinin önemine değinerek, Kurtuluşspor camiasını kutladı ve başarılar diledi.

Genc Gazete Kurtulusspor Gece 26.06 (4) 4 11Zon

Hikmet Şahin'den Sürpriz Performans

Geceye damgasını vuran anlardan biri de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in, Kurtuluşspor'un dayanışma gecesinde yaptığı konuşmanın ardından sahneye çıkarak şarkıcı Hakan Gültepe ile birlikte "Odam Kireç Tutmuyor" şarkısını söylemesiydi. Şahin, ayrıca konuklarla birlikte şarkı söyleyip İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çiftetelli oynayarak geceye neşe kattı.

Şahin, konuşmasında, Kurtuluşspor camiasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği dayanışma gecesinde gösterilen birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığını belirtti ve 3. lig yolunda hedef koyan Kurtuluşspor’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Almira Otel'deki bu özel gece, hem eğlenceli anları hem de spor camiasının birlik ve beraberlik mesajlarıyla hafızalarda yer etti.

Genc Gazete Kurtulusspor Gece 26.06 (1) 1 11Zon

ARŞİVDEN HABER: 26 HAZİRAN 2006

Kaynak: Haber Merkezi