Orta veya uzun vadeli yatırımcı için önemli olan tüm bu gelişmeler geçtiğimiz haftayı rekor seviyede kapatan gram altın için yatırımcıların umutlarını tazeledi. Altın ve para piyasalarındaki hareketlilik sürüyor.

Kriz dönemlerinde güvenli liman olarak görülen yastık altı yatırım ürünü altın yükselişini sürdürüyor. 2.000 TL'yi dip olarak hedef aldığını söyleyen ünlü analist İslam Memiş 2024 yılında gram altın için 2.500 TL ile 2.700 TL'yi hedef gösteriyor.

“Çok Sert Düşüşler Bekliyorum”

2.000 TL aşağısını alım fırsatı olarak gören İslam Memiş “Yılın son çeyreğinde çok sert düşüşler bekliyorum” diyerek yeni yılda artacak rekor rakamlara dikkat çekti. Altın, dolar ve euro cephesinde yeni yılda kazanımlar sürecek, diyen Memiş 2023 yılı içerisinde en çok tercih edilen altın cinsine de dikkat çekti.

2023’ün Favori Yatırımı Belli Oldu!

“Herkes 2024 yılı için planın yapmalı” diyen Memiş “Bu yıl Türkiye'de en çok astar altın tercih edildi. Türkiye'de kadınlar en çok Ajda bileziğe yöneldi. Öyle ki 2023'ün favorisi Ajda bilezik erkekler tarafından bile ezberlendi” diyerek fikirlerini paylaştı.

Editör: Fırat Çelik