İnegöl

Anadolu FK’den transfer

1.Amatör kümede Şampiyon hedefleyen İnegöl Anadolu Futbol Kulübü transfere hızlı başladı.

Abone Ol

Geçtiğimiz sezon Kurtuluşspor ve ara transferde Osmaniyespor forması giyen başarılı stoper Erol Elibol ve Kurtuluşspor'da forma giyen başarılı golcü Tolga Dursun ile anlaşarak 2023-2024 sezonunu için sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Sosyal Tesisler ve Genel İdari Sorumlusu Önder Hüseyin Bildik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İnegöl Anadolu futbol kulübümüz Osmaniyespor'dan stoper Erol Elibol ve Kurtuluşspor'dan santrafor Tolga Dursun ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Erol kardeşimiz 24 yaşında ve Tolga kardeşimiz 31 yaşında biri genç biri ise tecrübeli iki futbolcu kardeşimiz. İnşallah Anadolu FK katkı sağlayacaklar. Biz kendilerine güveniyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu süre zarfında prensipte anlaşma sağladığımız oyuncularımızla da sözleşme imzalayacağız ve yeni oyuncularımızda ekibimizle çalışmalara başlayacak.”

Stoper Erol Elibol ise Anadolu FK ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu sene de elimden gelenin en iyisini yapıp şampiyonluk yolunda başarılı olmaya çalışacağız ve sonunda da başaracağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın maçlara gelmesini bekliyoruz şeklinde konuştu.