İnegöl'de Özdilek köprü kavşağının altındaki ana yol üzerinde yerde yatan bir vatandaş, Ankara'dan Bursa istikametine seyahat eden sürücülerin dikkatini çekti. Sürücülerin durumu fark ederek polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden ekipler, vatandaşın baygın olmadığını, alkollü olduğunu tespit etti. Sağlık kontrolü için ambulansa binmeyi reddeden alkollü vatandaş, polis ekiplerince ekip odasına alındı ve evine götürüldü.

Alkollü vatandaşın yerde yatarken görülmesi, yoldan geçen sürücüler arasında endişeye yol açtı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gerekli incelemeleri yaparak vatandaşın durumunu değerlendirdi. Yapılan kontrollerde vatandaşın baygın olmadığı, aşırı alkollü olduğu belirlendi. Sağlık ekipleri vatandaşı kontrol altına almak ve ambulansa bindirmek istediyse de, alkollü vatandaş bu teklifi reddetti.

Polis ekipleri, vatandaşı ekip arabasına alarak güvenli bir şekilde evine götürme kararı aldı. Olay, trafik akışında kısa süreliğine aksamalara neden oldu. 

Muhabir: Şaban Kılıçcı