“Bir Nefes Sıhhat”

   İnegöl Belediyesi tarafından kullanılmayan ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için daha önce birkaç kez düzenlenen “Bir Nefes Sıhhat” adlı ilaç kampanyası tekrar start aldı. Kampanyaya ilk destek AK Parti ilçe yönetiminden geldi.

Gezici sağlık aracı sokaklarda

Genç Gazete İnegöl Ak Parti Ilaç (2)İnegöl Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün hizmete sokulan gezici sağlık aracı için yeniden düzenlenen “Bir Nefes Sıhhat” kampanyasında dâhilinde, kullanılmayan ilaçlar toplanarak değerlendirilmeye başlandı. İlk olarak AKP İnegöl ilçe teşkilatının destek verdiği kampanyada bir haftada yaklaşık 40 bin YTL’lik ilaç yardımı yapıldı.

Yıllar önce Ayhan Salman ve Alper Taban

   AKP İlçe Başkan Vekili Ayhan Salman, Belediye Meclis Üyeleri Doğan Şengöz, Bülent Temelli, Ayşe Balcı, Serpil Şahin, AKP Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Taban, Gürsel Avşar, Tahir Yazıcı, Mehmet Altınay ve Selahattin Albayrak, topladıkları ilaçları teslim etmek için İnegöl Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Beraberlerinde getirdikleri kolilerce ilacı Dr. H. İbrahim Gün’e teslim eden grup daha sonra bir basın açıklaması yaptı.

Genç Gazete İnegöl Ak Parti Ilaç (1)

Anlamlı kampanya

   “İnegöl Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bu anlamlı kampanyada bizimde biraz katkımız olmasını istedik” diyen AKP İlçe Başkan Vekili Ayhan Saman, “Gezici sağlık aracı ve ihtiyaç sahipleri için yaklaşık 40 bin YTL’lik bir yardım topladık. Tüm ilçe halkından bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz.”dedi.

   Gösterdikleri bu ilgiden dolayı AKP İlçe teşkilatına teşekkür eden Dr. H. İbrahim Gün, yapılan bu yardımın diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olması gerektiğini ve vatandaşlarında kampanyaya ilgi göstermelerini istedi.

  Arşivden haber: 16 Mayıs 2006

Kaynak: Genç Gazete arşiv