AT SURATLI KADIN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Instagram'da 153 bin takipçisi bulunan @horsegiirl420 kullanıcı adlı Stella'nın estetik operasyonları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. At benzeri bir yüze sahip olmak için defalarca ameliyat masasına yatan genç kadının görüntüsü hem dikkat çekiyor, hem de tartışmaları beraberinde getiriyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Stella'nın yüzündeki değişimin plastik makyajdan kaynaklandığını öne sürerken, diğerleri ise görüntüsünün korkunç olduğunu ve psikolojik yardıma ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi

YÜZLERCE ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Stella'nın at benzeri bir yüze sahip olmak için yüzlerce estetik operasyon geçirdiği iddia ediliyor. Ameliyatlar sonucunda memnuniyetini dile getiren Stella Staillion, "HorsegiirL" kullanıcı adıyla tanınan bir Instagram fenomeni olarak tanınıyor. Stella, Instagram hesabında yeni görüntüsünü paylaşırken, takipçileri ise onun psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyor.

ABD'DE "HORSE GIRL" AKIMI

Stella'nın yaşadığı deneyim, ABD'de popülerlik kazanan "horse girl" akımını yeniden gündeme getirdi. 2000'li yıllarda ABD gençliğini etkisi altına alan bu akım, genç kızların at sevgisi ve hayranlığını yansıtıyordu. 

Kaynak: Haber Merkezi