Çevre

Baba-Oğul Kiracısına Sokak Ortasında Dehşeti Yaşattı: Nedenleri Şoke Etti!

Esenyurt'ta bir baba ve oğlu, kira anlaşmazlığı nedeniyle kiracılarını sokak ortasında darp edip, cep telefonunu gasp etti.

Abone Ol

Esenyurt'ta yaşanan kira anlaşmazlığı sonucu ortaya çıkan vahşi saldırı, bir kez daha kiracı ve ev sahibi arasındaki gerginliğin nereye kadar gidebileceğini gösterdi. Kiracısını takip edip darp eden baba ve oğulun bu hareketinin nedenleri ve sonrasında yaşananlar ise şaşkınlık yarattı.

Kira Anlaşmazlığından Sokak Şiddetine

7 yıldır aynı evde kalan Aytaç E., ev sahibinin kirayı 3 katına çıkarma talebine karşı çıktı. Asgari ücretle çalıştığını belirten kiracının bu tepkisi, sonrasında ciddi bir anlaşmazlığa yol açtı.

Kiracının Korku Dolu Anları

İşten dönüşte evine giderken baba-oğul tarafından pusuya düşürülen Aytaç E., bu anları "Beni yere iterek vurmaya başladılar. Çevredeki insanlara tacizci olduğumu söyleyerek müdahaleyi engellediler" şeklinde aktardı. Yaşanan bu olay, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kiracının İfşa Ettiği Tehditler ve Geçmiş Şiddet Olayları

Aynı evde 2016 yılından beri oturan Aytaç E., daha önce de benzer tehditler aldığını ve hatta bir seferinde bacağının kırıldığını belirtti. Yaşanan bu olayların raporlarının olduğunu da ekleyen Aytaç, şu an ödediği kira miktarının 2 bin 250 TL olduğunu, fakat ev sahiplerinin 8-9 bin TL talep ettiğini açıkladı.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırgan baba-oğulu gözaltına aldı. Zanlılar arasında bulunan Ali E., ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.