Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Bahar dizisi, 13 Şubat'ta izleyicilerle buluştu. Hem konusu hem de sevilen oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken dizi, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Bahar Dizisinin Konusu

Dizinin merkezinde, doktor olan Timur ile evli olan Bahar'ın hayatı yer alıyor. Bahar'ın karaciğer hastalığına yakalanması ile birlikte, yaşam mücadelesi başlar. Onu tedavi eden Doktor Evren, karaciğer nakli olmadığı takdirde Bahar'ın hayatının risk altında olduğunu belirtir. Aile üyeleri arasından sadece Timur'un karaciğeri uyumlu çıkar ve karaciğerinin bir kısmını Bahar'a verme kararı ailenin kaderini değiştirir.Bahar Dizisii Genç Gazetee

Güney Kore Uyarlaması: Dr. Cha

"Bahar" dizisi, Güney Kore yapımı Dr. Cha dizisinden uyarlanmıştır. Orijinal hikaye, doktorluk mesleğini bırakıp ailesine adanmış bir kadının, karaciğer nakline ihtiyaç duyduğunda eşinin desteğini alamaması ve yeniden mesleğine dönüş hikayesini konu alır.

Final Bölümüne Dair Detaylar

Orijinal hikayeye göre Bahar dizisinin finali şu şekilde olacak: Bahar, 3 yıl sonra motosiklet ehliyeti alır ve kendi özel kliniğini açar. Timur ve annesiyle ilişkileri zamanla daha da yakınlaşır. Doktor Evren, Bahar'a olan aşkını itiraf etse de Bahar, karşılıklı sevginin öneminden bahsederek teklifini nazikçe geri çevirir. Evren'in hayatında yeni bir sayfa açılırken, Rengin ise babasına ait olan bir bakım merkezinin müdürlüğünü üstlenir. Dizinin sonunda Timur'un yaşananlara dayanamayarak intihar edeceği iddiaları ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Kaynak: Haber Merkezi