Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğretmenlere bir kez daha teşekkür etti ve başarı dolu bir geleceğe açılan kapının anahtarı olacaklarını söyledi.

Bakan Tekin'den, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bakan Tekin, mesajına, "Türkiye Yüzyılı'nın şafağında, kendini yeni neslin inşasına adamış olan, ufukta görünen aydınlığı ellerinde büyüten siz değerli çalışma arkadaşlarım" hitabıyla konuşmasına başladı. 

Bakan Tekin'den, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Mesajında, değerlere bağlı olarak, evrensel düşünen, çağı yakalayan, dürüst ve çalışkan bir neslin vatanın geleceği olduğunu bir kez daha vurgulayan Tekin, öğretmenlerin taşımış olduğu sorumluluğun farkında olduklarını ve bu mukaddes görevin gereksinimlerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bakan Tekin, "Zihninizin, gönlünüzün ferah ve aydınlık kalması adına mesleki itibarınızı korumak ve yüceltmek, maddi imkanlarınızı daha çok iyileştirmek ve teknolojik gelişmeleri sizlere sunmak için çalışmalarımızı istikrarlı biçimde sürdürdüğümüzü bilmenizi isterim."

Öğretmenlerin yapmış olduğu fedakarlıklarını övgüyle anlatan Tekin, her adımın, her sözün, her proje ve fikir geliştirmenin millete hizmet olduğunu söyledi.

Bakan Tekin, "Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında yazacağınız büyük başarı hikayesinin yolunu açmayı ve, bu vatana borcum biliyorum." diyerek öğretmenlere duyduğu vefayı ifade etmiş oldu.

Mesajın devamında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve görevleri başında şehit olan öğretmenleri saygıyla bir kez daha anan Bakan Tekin, emekli öğretmenlere sağlık, görevi başındaki öğretmenlere başarı diledi. Mesajını, "Hepinizi muhabbetle selamlıyorum."

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57