Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere verilecek olan 5 bin liralık ikramiye için Meclis'te çalışmalara başlayacaklarını duyurdu.

Bakan Vedat Işıkhan Emeklilere o müjdeyi verdi

Bakan Işıkhan, dün gerçekleşen görüşmelerden sonra gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, bu ikramiyenin fiilen çalışmayan tüm emeklilere ulaştırılacağını söyledi.

Bakan Vedat Işıkhan Emeklilere o müjdeyi verdi

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun aralık ayından itibaren başlayacak olan görüşmelerine değinen Bakan Işıkhan, sosyal diyaloğu gözeterek verimli bir görüşme gerçekleştireceklerine inancını dile getirdi.

Bakan Işıkhan, çalışma ve sosyal güvenlik alanında yapılan düzenlemelere yönelik açıklamalarda bulunarak, Meclis'te kabul edilir edilmez emeklilere yönelik 5 bin lira ikramiye çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. 

Bu ikramiyenin daha önce kapsam dışında kalan emeklilere ulaştırılacağını söyleyen Bakan Işıkhan, Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatı doğrultusunda bu konuda çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti.

Ayrıca, çalışmayan kadınlara yönelik bir düzenleme yapılacağını ve ev kadınlarına emeklilik imkanı verileceğini vurgulayan Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarının gereğinin yerine getirileceğini belirtti.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57