Balıklıgöl'de Bayramda Yoğunluk Yaşandı

Ziyaretçilerin Akınına Uğrayan Doğal Akvaryum

Şanlıurfa’nın simgesi haline gelen Balıklıgöl, Kurban Bayramı tatilinde büyük bir yoğunluk yaşadı. Ziyaretçiler, doğal akvaryum niteliğindeki gölde balıklara yem attı ve hatıra fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştirdi. Bu yoğunluk, bölge turizmine büyük katkı sağladı.

Gencgazete Balikligol (1)

Eyüp Öncel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Balıklıgöl'ü ziyaret eden iş insanı Eyüp Öncel, "Arefe günü Ankara'dan Şanlıurfa’ya geldik. Maşallah Balıklıgöl'ün yoğunluğunu, turizmin yoğunluğunu görüyorsunuz. 2019 yılını, Cumhurbaşkanımız ‘Göbeklitepe yıllı’ olarak ilan etti. Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyoruz. Bu yoğunluktan dolayı çok memnunuz. İnşallah bu yoğunluğun devam etmesini temenni ediyoruz. Sadece Türkiye’den değil, dünyanın dört bir yanından insanlar buraya ziyarete geliyorlar. Biz Urfalı olarak buraya geliyoruz inanın yoğunluktan dolayı kendimize yer bulamıyoruz” dedi.

Gencgazete Balikligol (3)

Van’dan Gelen Misafirlerin Görüşleri

Ailesiyle birlikte Van’dan Şanlıurfa’ya gelen Yunus Demir ise, "Balıklıgöl gerçekten gelip görülmesi gerekiyor. Manevi havası ve atmosferi çok şahane bir yer" diye konuştu. Bu ifadeler, Balıklıgöl'ün ziyaretçileri üzerindeki derin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Gencgazete Balikligol (4)

Ziyaretçilerin akınına uğrayan Balıklıgöl, sadece yerli değil, yabancı turistlerin de ilgisini çekmeye devam ediyor. Bayram süresince yaşanan yoğunluk, bölge ekonomisine ve turizmine büyük katkı sağladı.

Gencgazete Balikligol (5)

Kaynak: Haber Merkezi