Beton Mikseri Karşı Şeride Geçti

Kaza, Zonguldak-Düzce D-655 Karayolu Yakaköyü mevkiinde meydana geldi. Düzce’den Akçakoca yönüne giden Yıldıray Y. yönetimindeki 81 BU 895 plakalı beton mikseri, Yakaköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeritte ilerleyen Yüksel Karadeniz yönetimindeki 81 AAP 253 plakalı Fiat marka otomobile çarptı.

Genc Gazete Beton Mikseri Kaza (9) 4 11Zon

Elektrik Direkleri ve Ağaçlar Paramparça Oldu

Beton mikseri, otomobile çarptıktan sonra hızını alamayarak kanalı aşıp yol kenarındaki iki elektrik direği ve beş ağaca çarptıktan sonra fındıklığa uçtu. Kaza yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerini hızla bölgeye sevk etti.

Genc Gazete Beton Mikseri Kaza (7) 2 11Zon

Kazanın Acı Sonucu

Otomobilde sıkışan sürücü Yüksel Karadeniz ve beton mikserinde sıkışan Yıldıray Y., itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen otomobil sürücüsü Yüksel Karadeniz hayatını kaybetti. Beton mikserinin sürücüsü Yıldıray Y. ise ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Genc Gazete Beton Mikseri Kaza (5) 9 11Zon

Kaza sebebiyle tek şeritten verilen yol, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazada hayatını kaybeden Yüksel Karadeniz’in cansız bedeni morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Genc Gazete Beton Mikseri Kaza (3) 7 11Zon

Kaynak: Haber Merkezi