İlk olarak İnegöl için çok önemli projelerden biri olan BURFAŞ kafe projesinin yakın bir zamanda başlayacağı belirtildi. Başkan Bozbey, "Evet, yakın bir zamanda BURFAŞ kafe projemizi hayata geçireceğiz. Ardından ise kent lokantası projemizle İnegöl halkına daha fazla hizmet vereceğiz," şeklinde konuştu.
Otopark Düzenlemeleri İle İnegöl’de Rahatlama
İnegöl’de ana caddelerdeki düzensiz otoparklanmalarla ilgili de açıklamalarda bulunan Bozbey, daha önce başlattıkları ücretsiz otopark uygulamasının esnaf ve vatandaşlardan alınan geri bildirimler doğrultusunda yeniden düzenlendiğini belirtti. "Otoparklarla ilgili daha önce aldığımız bir karar vardı ve bu karar ücretsiz hale getirilmişti. Ancak gelen geri bildirimler ışığında, yeni bir düzenleme yapılmasına karar verdik. Yakın zamanda bazı noktalarda bu düzenlemelerin çözüme kavuştuğunu göreceksiniz," dedi.
Kongre ve Kültür Merkezi Projesi Yolda
İnegöl’e yapılması planlanan kongre ve kültür merkeziyle ilgili de önemli bir gelişme yaşanıyor. Başkan Bozbey, bu projeyle ilgili şuanlık tasarım aşamasında olduklarını belirterek, "İnegöl’de tiyatro ve konserler düzenleyebileceğimiz bir alanımız maalesef şu an yok. Bu eksikliği gidermek amacıyla kongre ve kültür merkezi yapmayı planlıyoruz. Bursa Şehir Tiyatrosu’nu da buraya getirmeyi düşünüyoruz, ancak bu konuda bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıların çözümü için proje hazırlıklarımız devam ediyor," dedi.