Yaşam

Bu İllerde Yaşayanlar Dışarı Çıkarken Bir Kere Değil 2 Kere Düşünsün! Şiddetli Kar ve Fırtına Geliyor

Daire Başkanı Yüksek Yağan, 26 Kasımdan itibaren sıcaklıkların düşüş göstereceğini söyledi. Özellikle de İç Ege'de, Batı Karadeniz bölgesinde, Doğu Karadeniz bölgesinde ve Doğu bölgelerde kar yağışı olacağını belirtti.

Abone Ol

İstanbul’da kar yağışı var mı sorusu gündemi meşgul ederken meteoroloji uzmanlarından konu ile ilgili tahminler geldi. Erzincan, Rize, Kütahya, Samsun, Elazığ, Afyon, Tokat, Malatya, Trabzon, Uşak, Erzurum, Ordu ve Tunceli gibi şehirler için de kar yağışı kesinleşti. İşte ayrıntılar...

Okula ve işe gidecekler için kar yağışı büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı uzmanlar insanların merakını gidermek için kollarını sıvadılar. İşte kar yağışına dair açıklamalar...

Kar yağışları yaşanacak

Daire Başkanı Yüksek Yağan, 26 Kasımdan itibaren sıcaklıkların düşüş göstereceğini söyledi. Özellikle de İç Ege'de, Batı Karadeniz bölgesinde, Doğu Karadeniz bölgesinde ve Doğu bölgelerde kar yağışı olacağını belirtti. Ayrıca kuvvetli rüzgar bakımından Pazar gününün risk taşıdığını söyledi ve bu konuda insanların olası tehlikelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu şehirlerde yaşayan kişiler dikkat

Gelen açıklamalardan dolayı Ordu, Kütahya, Malatya, Uşak, Samsun, Afyon, Elazığ, Trabzon, Erzurum, Rize, Tokat, Erzincan ve Tunceli’de hafta sonu plan yapacak insanların kar yağışını dikkate alarak plan yapmasında fayda var.