Bursa

Bursa Amatör Kümede Heyecan Başladı!

Bursa Amatör kümesinde A takımlar kategorisinde geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör lig maçları ile start verilirken, Pazar günü 1. Amatör kümede 6 grupta 62 takım sahaya indi.

Abone Ol

Bursa Amatör kümede A takımlar kategorisinde geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör lig maçları ile start verilirken, Pazar günü 1. Amatör kümede 6 grupta 62 takım sahaya indi.
Kükürtlüspor ve Çamlıcaspor fikstür sonrası ligden çekildiğini bildirdi. 3.grupta Karacabey Gençlerbirliği~Duaçınarıspor maçı tehir edildi. 


Bölgesel Amatör ligde mücadele eden 4 takımımız 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile haftayı kapattı. Fethiye İdman Yurdu deplasmanda Yeni Çanspor'u 2-0, Doğugücüspor sahasında Ezinespor'u 2-0 mağlup etti. İznikspor sahasında Eti Maden Etispor ile 0-0 berabere kaldı. Yıldırımspor ise 2 defa öne geçtiği Alaşehir deplasmanında sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrıldı. 


Bu hafta başlayan 1.Amatör kümede 1.grupta Şirinevlerspor ile Harmancık, 
2.grupta Emekspor ve Çotanakspor, 
3.grupta Merinosspor, 
4.grupta Livanespor, 
5.grupta İznik Boyalıcaspor  
6.grupta ise Karıncalıgücü ilk haftayı lider tamamladı. 

İnegöl takımlarına baktığımızda ise Bölgesel Amatör ligde ilk maçında Yıldırımspor'a 2-0 kaybeden Doğugücüspor Sahasında konuk ettiği Çanakkale temsilcisini 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. 
1.Amatör kümede 5 grupta mücadele eden İnegöl takımları 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 2024-2025 sezonuna başladı. 

1.grupta mücadele eden Yenicespor sahasında grubun iddialı takımı Kumlaspor'a 1-0 kaybetti. 
2.grupta Mobilyaspor sahasında konuk ettiği Gemlik Körfezspor ile golsüz berabere kaldı. 
3.grupta mücadele eden Doğanspor deplasmanda Alacahırkaspor'u 3-1 mağlup ederek sezona galibiyet ile başladı. 
4.grupta mücadele eden şampiyonluk hedefleyen Cerrahspor'da deplasmanda kazandı. Ahıskaspor ile Fidyekızık sahasında karşılaşan Cerrahspor karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. 
5.grupta mücadele eden Gençlergücü Kelesspor deplasmanında 1-0 kaybederek sezona puansız başladı. 

Süper Amatör kümede heyecan ise 19 Ekim Cumartesi günü A grubunda oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. İnegöl takımları;
A grubunda Anadolu fk , B grubunda Kurtuluşspor ve Akhisarspor, C grubunda ise Orhaniyespor ile Alanyurtspor ligde mücadele edecek. Karadeniz Güvenspor ve Osmaniyespor ise bu sezon lige katılmıyor.