Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de Hikmet Şahin Kültürparkı’na BURFAŞ ya da Semt Lokantası açmayı planlıyor. Proje, karar aşamasına geldi ve İnegöl halkına müjdeli haber verildi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan Hikmet Şahin Kültürparkı’nda önemli bir proje hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark'ta BURFAŞ veya Semt Lokantası açmayı planladığını belirtti. Şahin, “BURFAŞ ya da Semt Lokantasının açılacağını aktardı. Ayrıca, ikisinin birden de uygun alan oluşursa açılabileceğini” ifade etti.

Whatsapp Image 2024 08 06 At 16.26.34 Gencgazete

Kültürpark ile ilgili olarak, İnegöl halkı tarafından uzun süredir dile getirilen bazı talepler de bulunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bakımını ve temizliğini üstlendiği Hikmet Şahin Kültürparkı’nın çevresel düzenlemeleri, mescit ve tuvaletlerin iyileştirilmesi, oradaki işletmelerin görsel kalitesinin artırılması gibi konular halk tarafından sık sık dile getiriliyor. Özellikle parkın karanlık bölgelerinde yaşanan nahoş olayların önlenmesi için güvenlikçi sayısının artırılması ve güvenlik kameralarının yerleştirilmesi talepleri öne çıkıyor.

Kulturpark 3

Muhabir: Abdullah Argun