Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her kademesinde yaptığı önemli yatırımlarına bir yenisini ekleyerek, üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine burs desteği sağlamaya devam ediyor. 'BURSKOOP' aracılığıyla 5 bin üniversite ve 5 bin meslek lisesi öğrencisine toplam 80 milyon liralık destek sağlanacak.

Sss-2

Büyükşehir Belediyesi, 5 bin üniversite öğrencisine aylık 1250 TL, 5 bin meslek lisesi öğrencisine ise aylık 750 TL burs verecek. Bu destekle, öğrencilerin eğitim hayatlarına önemli bir katkı sağlanacak.

Bursların Önemi ve Etkisi

"Gençlerimiz için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Söz verdiğimiz üzere bu yıl da BURKSOOP marifetiyle burs desteğimiz sürüyor." - Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gg-2

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bursların öğrencilere hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını dileyerek, gençlerin eğitimine verilen desteğin önemini vurguladı.

Başkan Aktaş, gençlere seslenerek, onların Türkiye'nin geleceğini inşa edecek bireyler olduğunu ve kendilerini geliştirmelerinin önemini belirtti. Ayrıca, bursların gençlerin eğitim hayatını kolaylaştırmak amacıyla verildiğini ifade etti.

Editör: Abdullah Argun