PUBG Mobile, bildiğiniz gibi dünya da ve Türkiye’de oldukça popüler bir oyun oldu PUBG Mobile, PC versiyonuyla neredeyse aynı özellikleri içeriyor. Bursa’da bu popüler oyunu en çok oynayan illerimiz arasında oldu!

Call of Duty: Birçoğumuzun çocukluğundan bu yana oynadığı bir çeşit strateji oyunu olan Call of Duty’de Bursa’da en çok tercih edilen oyunlardan biri oldu! Yine savaş ve strateji temaları işleyen çeşitli silahlar tercih edip oynayabileceğiniz bu oyun Bursa’da en çok tercih edilenler arasında! G

Minecraft: Hem İOS hem Android hem de masaüstünde oynayabileceğiniz bu oyun sizin kendi yaşam alanınızı da oluşturmanızı sağlayan bir çeşit bağımlılık yapıcı oyun. Tüm Dünyada hatta ülkemizde sıklıkla oynanan minecraft Bursa’nın da favorisi!

Candy Crush: Özellikle 40 yaş üstü insanların tercihi olarak görülen Candy Crush şeker patlatarak ödül kazanma oyunu da Bursa’da oldukça yaygın!

Bunların yanı sıra, Bursa merkezli olup büyük yatırımlar alan oyun girişimi Metacorn Games'in geliştirdiği "Süper Oyun" da Bursa'da dikkat çeken yeni bir mobil oyun olarak öne çıkıyor.

Peki siz bu oyunlardan hangilerini tercih ediyorsunuz?

Kaynak: Haber Merkezi