Bursa

Bursa İnegöl Kent Konseyinin Yeni Başkanı Belli Oldu

Bursa İnegöl'de yapılan Kent Konseyi seçiminde, Bülent Temelli yeni başkan olarak seçildi. İşte İnegöl Kent Konseyi'nin yeni yönetimi!

Abone Ol

Bursa İnegöl’de gerçekleştirilen Kent Konseyi seçiminde, tek liste ile gidilen oylamada AK Parti İnegöl eski ilçe başkanlarından Bülent Temelli, oy birliğiyle yeni başkan olarak seçildi. Seçim öncesinde yapılan konuşmaların ardından, önceki başkan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin’in tekrar aday olmadığı seçimde Temelli, Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu.

Halil İbrahim Zengin: “5 Yıl İçinde Güzel İşlere İmza Attık”

Eski başkan Halil İbrahim Zengin, beş yıl boyunca yürüttüğü görev süresince önemli projelere imza attıklarını ifade etti. Zengin, en büyük hayalleri olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni hayata geçiremediklerini belirterek, "Bu bizim hayalimizdi, belli bir noktaya getirdik ancak tamamlayamadık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'dan Teşekkür

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, geçmişte görev yapan tüm başkanlara ve yöneticilere teşekkürlerini sundu. Taban, Kent Konseyi’nin İnegöl için önemli bir platform olduğunu vurguladı.

Bursa AK Parti Milletvekili Ayhan Salman: “İnegöl Bizim Ortak Paydamız”

Seçime katılan Bursa AK Parti Milletvekili Ayhan Salman, toplantının hayırlı olmasını dileyerek, “Aramızda farklı siyasi düşünceler ve ideolojiler olabilir, ama İnegöl hepimizin ortak paydasıdır. Yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan: “Bu Kadar Aktif Bir Kent Konseyi Görmedim”

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, birçok ilçede görev yaptığını belirterek, İnegöl’deki kadar aktif kullanılan bir Kent Konseyi görmediğini söyledi. Arslan, “Kent Konseyi içerisinde yer alan tüm aktörleri tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bülent Temelli: “Kadın, Çocuk ve Engelli Meclisi Kuracağız”

Yeni başkan Bülent Temelli, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek, “Kadın, çocuk ve engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik daha etkili çalışmalar yapmak adına, Kent Konseyi bünyesinde Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi ve Engelli Meclisi kuracağız. Bu konularda daha aktif rol almayı hedefliyoruz” dedi.

İŞTE İNEGÖL KENT KONSEYİ YENİ YÖNETİMİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ALFABETİK SIRALAMA

Aptullah Aykanat,

Bahadır Bayraktar, Burcu Keskin,

Ercan Çiğdem, Erdal Bayraktar, Ergün Yıldız, Ertan Başdere,

İlker Tokdemir, İrem Şentürk,

Kerem Arı,

Mustafa Şentürk,

Özgür Gürbüz,

Sebahattin Göztepe,

Şebnem Erkan,

Turhan Şahin,

Yusuf Şehitoğlu,

Yüksel Okşak