Bursa Süper Amatör kümede 2024-2025 sezonu Cumartesi günü A grubu, Pazar günü de B ve C gruplarında oynanan 16 karşılaşma ile başladı. 
Toplam 44 golün atıldığı ilk hafta karşılaşmalarında;

A grubunda:
Şükraniyespor, Bağlarbaşı ve Kestel Belediyespor deplasmanda kazanırken, Yunusemrespor ile Odunlukspor sahasında kazandı. 
Panayırspor ile Yenişehir Belediyespor ise haftanın tek beraberliğine imza atarak puanları paylaştı. 20 gol ile ilk haftada en fazla gol atılan grup oldu. Haftayı aynı puan ve averajla Şükraniyespor ile Yunusemrespor zirvede tamamladı. 

B grubunda:
Arabayatağıspor  Burgazspor ve Kurtuluşspor deplasmanda kazanırken Nilüfer Altınşehir sahasında kazandı. Küplüpınar Yeşildağ ile Orhangazi Hürspor 1-1 berabere kaldı. 11 golün atıldığı ilk haftada Tütünspor haftayı bay geçerken ilk haftanın lideri averajla Burgazspor oldu.

C grubunda:
5 karşılaşmada 13 golün atıldığı ilk haftada, Fatihgücü,Mudanyaspor ve İnegöl Orhaniyespor deplasmanda kazandı. Akran Gemlikspor ve Zaferspor da sahalarında ilk haftanın kazananı oldular. Grupta beraberlik çıkmadı. Alanyurtspor haftayı bay geçerken ilk haftanın lideri Mudanyaspor oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ