Seçim Öncesi Birlik ve Beraberlik Mesajları

Emirsultan'da Tarihi Bir Sabah

Bursa'nın önde gelen isimleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz,tarihi Emirsultan Camii'nde bir araya geldi. Seçim çalışmalarına manevi bir başlangıç yaparak, vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Genç Gazete  Bursa, Emirsultan, Seçim 2024, Ak Parti, Alinur Aktaş, Mustafa Dündar, Oktay Yılmaz (2)

Birlik Mesajı ve Hizmet Yarışı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın vurguladığı üzere, bu buluşma sadece bir seçim startı değil, aynı zamanda bir birlik ve beraberlik mesajı. Gürkan, "İnşallah 31 Mart'ta Cumhurbaşkanımıza Bursa’dan güzel hediyeler ile huzuruna çıkacağız" dedi. Belediye Başkanları ve partililer, seçim çalışmalarının sadece bir yarış değil, hizmet etme gayretinin bir tezahürü olduğunu belirtti.

Genç Gazete  Bursa, Emirsultan, Seçim 2024, Ak Parti, Alinur Aktaş, Mustafa Dündar, Oktay Yılmaz (1)

Vatandaşlarla İç İçe Bir Seçim Süreci

Çorba ikramı ve sabah namazının ardından, başkanlar vatandaşlarla sohbet etti ve Emirsultan Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek dua etti. Bu, sadece bir seçim stratejisi değil, aynı zamanda toplumla iç içe, dokunulabilir bir yönetim anlayışının göstergesi olarak öne çıkıyor.

Genç Gazete  Bursa, Emirsultan, Seçim 2024, Ak Parti, Alinur Aktaş, Mustafa Dündar, Oktay Yılmaz (3)

“Merkezde hizmet eden Belediye Başkanları olarak, yeniden aday Belediye Başkanları olarak, bu güzel mekanda Emirsultan Hazretlerinin huzurunda bir araya gelelim ve vatandaşlarımıza çorba ikram edelim istedik.  İnşallah bugünün bereketiyle 50 gün boyunca sahada gayretimizi, mücadelemizi göstereceğiz” - Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Genç Gazete  Bursa, Emirsultan, Seçim 2024, Ak Parti, Alinur Aktaş, Mustafa Dündar, Oktay Yılmaz (4)