Bursa

Bursa'da drift atan bu magandalara kim dur diyecek? Mahalle karıştı!

Bursa’da drift atan magandalar mahalle sakinlerinin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştı. Kısa süreli arbede yaşandı.

Loading...

Abone Ol

Nilüfer ilçesinde, kavşakta defalarca kez drift atan magandalara mahalle sakinleri müdahale etti. Evlerinden inen sakinler, drift yapan şahısları durdurmaya çalıştı. Kısa süren bir gerginlik sonrasında driftçilerin bölgeden uzaklaştığı gözlemlendi.

Mahalle sakinleri olaya anında müdahale etti

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Kavşakta bir süre boyunca drift atan magandalar, mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Bu duruma daha fazla dayanamayan sakinler, evlerinden inerek driftçilere müdahale etti.

Sözlü tartışma büyüdü, arbede yaşandı

Mahalle sakinlerinin müdahalesi üzerine, drift atan kişiler ile vatandaşlar arasında sözlü tartışma başladı. Kısa süre içinde büyüyen bu tartışma, kısa süreli bir arbedeye dönüştü. Arbede sonrası driftçilerin olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

Mahalleli yaşananları anlattı

“Drift seslerini duyduğumuz anda inip müdahale etmek zorunda kaldık. Artık bıktık, bu tehlikeye daha fazla göz yummayacağız,” diye konuştu mahalle sakinlerinden biri.

Bu tür olayların bölgedeki huzuru bozduğunu dile getiren mahalle sakinleri, polise ihbarda bulunarak bu kişilerin yakalanmasını talep etti. Bölge halkı, yaşanan bu tür olayların bir daha tekrar etmemesi için yetkililerden çözüm bekliyor.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!