Uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtılar

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde düğün eğlencesi için araçlarla konvoy yapan akrabalar, trafiği durdurarak uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. Gençlerin bu tehlikeli eğlenceyi sosyal medya hesaplarında paylaşmaları üzerine, polis harekete geçti ve 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Genc Gazete Bursa Dugun Konvoyu Silah (3)

Trafik Durdu, Silahlar Konuştu

Merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde düğün konvoyu oluşturan akrabalar, trafiği durdurarak eğlencenin dozunu kaçırdı. Bir grup genç, araçlarından inerek uzun namlulu silahlarla havaya peş peşe ateş açtı. Ortalığı savaş alanına çeviren bu tehlikeli anlar, sosyal medyada paylaşıldı.

Genc Gazete Bursa Dugun Konvoyu Silah (2)

Polis Harekete Geçti

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından Yıldırım Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Ateş açan şahısların kimliklerini tespit eden polis, 2 şüpheliyi evlerinde yakaladı ve ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.

"Düğün eğlencesi için konvoya katılan gençler ortalığı savaş alanına çevirdi. Uzun namlulu silahlar ile havaya peş peşe ateş eden şüpheliler kameraya yansırken, düğmeye basan emniyet 2 şüpheliyi gözaltına aldı."

Genc Gazete Bursa Dugun Konvoyu Silah (1)-1

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bursa’da yaşanan bu olay, düğün eğlencelerinde güvenliğin ve kuralların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi