Kaza, saat 21.00 sıralarında Bursa Orhangazi’de Göl yolu üzerinde meydana geldi. E.U. (50) idaresindeki otomobil, Göl yolu üzerindeki bir düğün salonuna dönüş yaparken, aynı yönde ilerleyen T.S. (22) yönetimindeki motosiklet araca yandan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan T.S. ve 13 yaşındaki kardeşi C.S. yaralandı. Otomobil sürücüsü E.U. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Genc Gazete Bursa'da Düğün Salonuna Dönen Araca Motosiklet Çarptı (7)

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kardeşine ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar, ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi.

Genc Gazete Bursa'da Düğün Salonuna Dönen Araca Motosiklet Çarptı (6)

Konser yoğunluğu, kazaya müdahaleyi zorlaştırdı

Kaza anında İznik Gölü sahilinde düzenlenen Gazi Fest konseri nedeniyle Göl yolunda aşırı yoğunluk yaşandı. Bu durum, kaza sonrası olay yerine gelen ekiplerin müdahalesini zorlaştırdı. Polis ekipleri kaza bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alarak olaya müdahale etti.

"Can pazarı yaşandı. Yaralıların durumu hastanede kontrol altına alındı."

Genc Gazete Bursa'da Düğün Salonuna Dönen Araca Motosiklet Çarptı (2)

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak soruşturma başlattı. Kaza anı ise düğün salonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletin otomobile çarpma anı ve sonrasında yaşanan can pazarı gözler önüne serildi.

Genc Gazete Bursa'da Düğün Salonuna Dönen Araca Motosiklet Çarptı (3)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA