Bursa

Bursa’da Hangi Yollar Kapalı? İşte Güncel Yol Durumu

Bursa'da devam eden yol çalışmaları nedeniyle bazı yollar kapalı veya kontrollü olarak trafiğe açık. İşte detaylar.

Abone Ol

Bursa'da devam eden yol çalışmaları nedeniyle bazı yollar kapalı veya kontrollü olarak trafiğe açık. İşte detaylar.


Soma Savaştepe yolunun 42-47 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik iki yönlü olarak kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Marmara-Saraylar yolunun 20-25.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-Keles yolunun 48-53.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

Bursa-Orhaneli yolunun 78-82.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-Karacabey Ayr.-Orhaneli-Harmancık yolunun 80-81.km.leri arasında patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle 13.07.2024 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.

Bursa-Kayapa-Mustafakemalpaşa yolunun 5-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak trafik akışı alternatif güzergah Eski Bursa Caddesi istikametinden sağlanacaktır.

Bursa-Karacabey yolunun 7-8 km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak, trfaik akışı servis yolundan sağlanmaktadır.

Mudanya-Gemlik yolunun 6-13.km.sinde yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım servis yollarından sağlanacaktır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun Bursa-İnegöl istikametinin 34-39.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinde iki yönlü olarak verilmiştir.

 (Bursa-Kütahya) İl Sınırı-(650-06/650-07)Devlet Yolu Ayrım (Kütahya) Devlet Yolu 74-75 km arası her iki yönde tek şerit daraltılmış olup trafik tek şerite aktarılmıştır.

Simav-Uşak yolunun 50-52.km.sinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Gediz-Simav istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Simav-Gediz istikametinde iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Gediz - Hisarcık yolunun 33-39.km.leri arasında muhtelif yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü olarak ve muhtelif kesimlerde servis yolundan sağlanmaktadır.

Simav-Dağardı İl Yolunun 18-22 km.leri arasında emanet yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik iki yönlü olarak kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Simav-Dağardı İl Yolunun 59-60 km.leri arasında yol yapım menfez çalışmaları nedeniyle trafik iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19.km.leri arasında betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Edremit istikametinde tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tavşanlı-Emet yolunun 38-42.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Emet-Simav yolunun 31-34.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16.km.leri arası Elektromekanik sistemleri çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.