Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Bulvarı Acemler mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil, trafikte makas atarak ilerlerken, sürücüsünün kontrolünden çıkarak seyir halindeki 2 otomobile çarptı. Kazanın ardından her iki sürücü hafif şekilde yaralanırken, kaza anı araç içi kameraya saniye saniye kaydedildi.

Genç Gazete Bursa’da Makas Atan Sürücü Zincirleme Kazaya Sebep Oldu!

Kaza, trafikteki diğer sürücüler için büyük bir tehlike oluşturdu. Kazaya neden olan sürücünün, makas atarak hızla ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, şans eseri daha büyük bir hasar ve can kaybı yaşanmadı.

Bursa'da Motosiklete 5 Kişi Bindi: Tehlikeli Yolculuk Kamerada Bursa'da Motosiklete 5 Kişi Bindi: Tehlikeli Yolculuk Kamerada

Genç Gazete Bursa’da Makas Atan Sürücü Zincirleme Kazaya Sebep Oldu! 1

Kaynak: İHA