Ağaca çarptı ve takla attı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde sabaha karşı yaşanan trafik kazasında, birbirleriyle yarışan iki otomobilden biri kontrolü kaybederek ağaca çarptı ve takla attı. Kazada Muzaffer Samet Turna olay yerinde hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (2)

Yarış Halindeki Otomobiller kaza yaptı

Olay, saat 04.00 sularında Bursa-İzmir Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muzaffer Samet Turna yönetimindeki 34 HBC 281 plakalı otomobil, Berkay S. yönetimindeki 16 NJ 505 plakalı otomobil ile yarışmaya başladı. İki otomobil birbirine çarparak kaza yaptı.

Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (4)

Çarpışmanın etkisiyle Muzaffer Samet Turna'nın kullandığı otomobil, yol kenarındaki ağaçlara çarparak takla attı ve durdu. Diğer sürücüler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (1)-1

1 Kişi ağır yaralı

Kaza sonrası, itfaiye ekipleri Muzaffer Samet Turna ve aynı araçtaki Yusuf C.'yi sıkıştıkları yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonucunda Muzaffer Samet Turna'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Yusuf C. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, hafif yaralı olan Berkay S. ise Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (6)

Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeride düşürüldü. Olay yerindeki ağaçlar ve otomobiller kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (5)

Muzaffer Samet Turna'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Genc Gazete Bursa Yaris Kaza (7)

Kaynak: İHA