9 günlük tatilin son günlerinde, hava soğuk olsa da güneşi gören Bursalılar soluğu Mudanya’da aldı. Sahil Bulvarı adeta tıklım tıklım dolarken, çocuklarıyla birlikte deniz kenarına gelen aileler keyifli bir gün geçirdi. Bazı ziyaretçiler, sahilde yürüyüş yaparak, bazıları ise denize olta atıp balık tutmaya çalıştı. Çocukları oyun parklarında eğlenirken, ailelerin yüzleri mutluluktan gülüyordu.
Sahil boyunca sıralanan çay bahçelerinde oturanlar, nefis deniz manzarası eşliğinde çaylarını yudumlarken, balıkçılardan balık almak isteyenler de sahil boyunca dolaştı. “Böylesine güzel bir hava kaçırılmazdı” diyen Bursalılar, akşam karanlığına kadar sahilde vakit geçirdi.
Bursalılar, sahil boyunca bir hafta sonu geçirmenin keyfini çıkarırken, Mudanya Sahili yine bir günübirlik tatilin vazgeçilmezi oldu. Hem doğanın hem de denizin tadını çıkaran vatandaşlar, güzel havayı en iyi şekilde değerlendirdi.