Asayiş

Çaldıkları paralar yastıktan çıktı: Pişkin hırsızın gazeteciye cevabı şok etti

36 bin TL para çalan hırsızlık çetesi yakalandı. Hırsızlardan biri gazeteciye "Belki seni de soyarız" diyerek pişkin bir cevap verdi.

Loading...

Abone Ol

Amasya’da bir evden çaldıkları 36 bin 250 TL’yi pamuk dolu yastığın içinde saklayan hırsızlık çetesi, Samsun’da kıskıvrak yakalandı.

Aynı aileden dört kişi, gözaltına alındıktan sonra Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çetenin bir üyesi, gazetecinin "Neden hırsızlık yaptınız?" sorusuna pişkin bir şekilde "Belki seni de soyarız" diyerek cevap verdi.

Ev sahibi büyük şok yaşadı

Olay, Amasya'nın Mehmet Paşa Mahallesi'nde gerçekleşti. S.G. isimli bir şahsın evine giren hırsızlar, evde buldukları 36 bin TL’den fazla parayı çaldı.

Eve döndüğünde hırsızlığı fark eden ev sahibi, durumu hemen polise bildirdi. Amasya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Fiziki ve teknik takip sonuç verdi

Hırsızlık çetesi, il dışından gelerek organize bir şekilde hırsızlık yapıyordu. Polis ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonucunda, aynı çetenin farklı illerde de hırsızlık yaptığı, kıyafet değiştirerek izlerini kaybettirmeye çalıştığı belirlendi. Çete üyeleri Samsun’un Çarşamba ilçesinde durdurulan bir araçta yakalandı.

Çalınan para yastığın içinde bulundu

Yakalanan çetenin 4 üyesi, Emine Yılmaz (24), Ceren Çelik (21), Tecir Yılmaz (26) ve Yalçın Çelik (33), çaldıkları 36 bin 250 TL’yi pamuk dolu bir yastığın içine gizlemişti.

Araçta yapılan aramada paralar bulundu ve şüpheliler Amasya’ya getirilerek emniyette sorguya alındı. Çete üyeleri daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

"Sana ne, sana mı soracağız? Belki seni de soyarız." - Pişkin hırsızın gazeteciye cevabı

Gazeteciyi tehdit eden hırsız pişkin tavrını sürdürdü

Gözaltına alınan hırsızlardan biri, emniyetten çıkarken kendilerine "Neden hırsızlık yaptınız?" diye soran gazeteciyi pişkin bir şekilde tehdit etti. Hırsız, "Belki seni de soyarız" diyerek rahat tavrını sürdürdü. Bu olay, kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı.

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!