AFAD'dan Açıklama: Çanakkale'de Deprem

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen deprem, çevre illerde de hissedildi. İlk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı.

Çanakkale'de Korkutan Deprem! (2)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saha taramalarına başlandığını ve an itibarıyla olumsuz bir durum olmadığını belirtti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirildiğini söyledi.

Çanakkale'de Korkutan Deprem!

Çanakkale Valisi Ömer Toraman: "Olumsuzluk Bulunmamaktadır"

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ezine merkezli 4,7 şiddetindeki deprem nedeniyle şu ana kadar intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ekiplerimiz sahada olup, tarama faaliyetleri devam etmektedir. Çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Geçmiş Olsun Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yılmaz, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Çanakkale'de meydana gelen, İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD ve ilgili kurumlarımız saha tarama çalışmalarını sürdürmektedir. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.

Kaynak: Sosyal Medya