Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder’in sezon sonuna kadar MLS ekiplerinden Los Angeles FC’ye kiralandığını duyurdu. Anlaşmada satın alma opsiyonunun da bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçe Resmi Açıklama Yaptı

Sarı-lacivertli kulüp, milli futbolcu Cengiz Ünder’in Amerika Birleşik Devletleri Ligi (MLS) ekiplerinden Los Angeles FC’ye 1 Temmuz 2025’e kadar kiralandığını duyurdu. Fenerbahçe’nin resmi açıklamasında, “Kulübümüz Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in 1 Temmuz 2025’e kadar kiralık transferi konusunda Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS takımlarından Los Angeles FC ile prensip anlaşmasına varılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye UEFA Ülke Puanı Sıralamasında Kaçıncı Sırada? Avrupa Kupalarına Katılımda Neler Değişecek? Türkiye UEFA Ülke Puanı Sıralamasında Kaçıncı Sırada? Avrupa Kupalarına Katılımda Neler Değişecek?

Los Angeles FC’den Açıklama

MLS ekibi Los Angeles FC de transferi resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, Cengiz Ünder’in satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kadroya katıldığı belirtildi. ABD ekibi, tecrübeli futbolcunun takıma önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: DHA