CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl'ün dört köyünü ziyaret ederek muhtar ve köylülerin sorunlarını dinledi. Ziyaret edilen köyler arasında Şipali, Dömez, Tekkeköy ve Akbaşlar yer aldı. Muhtarlar ve köylülerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Şahin, köy halkının taleplerini dinledi ve köylere daha fazla ziyaret gerçekleştirme sözü verdi.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 13.15.21 (1) Gencgazete

“Sadece Seçim Zamanı Değil, Her Zaman Halkımızın Yanındayız”

Ziyaret sonrası açıklama yapan Şahin, “Sadece seçim dönemlerinde değil, normal zamanlarda da köylerimizi ziyaret etmek ve halkımızın yanında olmak istiyoruz. Bu doğrultuda bugün dört köyümüzü ziyaret ederek muhtarlarımızla ve köylülerimizle sohbet etme imkânı bulduk. Önümüzdeki günlerde bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızla yanyana, iç içe bir siyaset yapmak bizim için her zaman temel görev ve hedefimizdir. Daha çok çalışarak, yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı, genel seçimlerde de yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 13.15.31 Gencgazete

Ziyaret edilen köylerde muhtar ve köylülerin çeşitli taleplerini ve sorunlarını dinleyen Şahin, bu sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklarını belirtti. Özellikle tarım, altyapı ve ulaşım konularında dile getirilen sorunlara çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: BÜLTEN