İnegöl

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin Sahipsiz Hayvanlar Merkezi'nde Açıklamalarda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı ZEMCİ Şahin, hayvan hakları konusundaki kamuoyunda oluşan hassasiyetleri dikkate alarak önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

 Şahin ve beraberindeki parti heyeti, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ne giderek burada detaylı bir inceleme yaptı ve yetkililerden bilgi aldı.

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret eden Şahin, merkezin genel durumunu gözlemledi ve yetkililerden kapsamlı bir rapor aldı. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Şahin,

“Hayvan hakları konusunda son zamanlarda kamuoyunda oluşan hassasiyetleri göz önünde bulundurarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni gezdik, gözlemledik ve yetkililerden bilgi aldık. Hayvan hakları savunucuları ve bu konuda endişeleri olan vatandaşlarımızın da endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri gidermeyi kendimize vazife edindik. Bakım Merkezi’nde burada yaşayan hayvanlar açısından, koşullarda herhangi bir olumsuzluk görmedik. Her alanda ve her konuda olduğu gibi halkımızın isteklerinin ve beklentilerinin daima takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.