CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında 30 Ağustos’un Türkiye'nin kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin mutlak zaferle taçlandığı bir gün olduğunu vurguladı.

Zemci Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:

“30 Ağustos emperyalist güçlere karşı vermiş olduğumuz, kurtuluş ve bağımsızlık mücadelemizin mutlak başarıya ulaştığı noktadır. O nedenledir ki 30 Ağustos; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in, o uğurda mücadele eden silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin kazandığı büyük bir zaferdir. Ülkemizin bekası açısından bu anlamlı bağımsızlık zaferinin ruhunu yaşamak ve hep canlı tutmak hepimizin boynunun borcudur. Bu duygularla tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, büyük zaferin 102. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

Şahin, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği mücadelenin sembolü olduğunu belirterek, bu ruhun her daim yaşatılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Bülten