İnegöl'de Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu: Anne ve İkizleri Yaralandı İnegöl'de Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu: Anne ve İkizleri Yaralandı

CHP'nin İnegöl'deki seçim çalışmaları, 31 Mart yerel seçimlerine son beş gün kala hız kazandı. CHP köy çalışma ekibi, Sulhiye ve Mezit köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçe Başkanı Zemci Şahin ve ekibi, İnegöl içindeki kahvehaneleri ziyaret ederken, belediye başkan adayı Ali Doğan ise halk otobüslerinde ve otobüs duraklarında vatandaşlarla buluştu.

Ali Doğan, seçim çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaparak, “Sahada çalışmalarımızla ve projelerimizle seçime en sağlam giren parti olduklarını, projelerinin İnegöl'e ve İnegöl halkının ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olduğunu” söyledi. Doğan ayrıca, kadınları destekleyen projelerine de değindi.

Whatsapp Image 2024 03 26 At 11.54.31 Am

Doğan'ın vurguladığı projeler arasında, ekonomik koşullardan en çok etkilenen ev kadınlarına yönelik destekler dikkat çekerek, “Bu ekonomik koşullar düzelene kadar ev kadınlarımıza otobüs ücretlerini yüzde elli indirimli yapacağız. Ayrıca kadın el emeği göz nuru ile yaptıkları el işi ürünlerin satışını sağlayacak kooperatifleri kurduracak ve destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Doğan, uzun yıllardır CHP içinde aktif siyaset yürüttüğünü belirterek, İnegöl'ün sorunlarına çözüm üretecek deneyime sahip olduğunu ifade etti. 

Kaynak: İhsan Kuran