Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı olarak belirlenen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlenen bir basın toplantısında seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin Etimesgut adayı olan Beşikçioğlu'ndan flaş açıklama

CHP'nin Etimesgut Adayı Erdal Beşikçioğlu: "Seyircilerime Artık Seçmenlerim Diyeceğim, Senaryoyu Biz Yazacağız"

Beşikçioğlu, konuşmasında "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" diyerek politik kariyerine dair kararlılığını vurguladı. Ünlü oyuncu, siyaset sahnesinde seçmenlerin iradesini temsil ederek, kendi yazacakları senaryo ile hareket edeceklerini ifade etti.

Ayrıca Beşikçioğlu, mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili çıkan iddialara da değindi. "Mansur Başkan benim için çok önemli bir yerde. Benim Mansur Başkan ile, Mansur Başkan'ın da benimle sıkıntısı olamaz. İki Ankara daha çok iş yapacağız" şeklinde konuşan Beşikçioğlu, işbirliği ve dayanışma vurgusu yaparak seçmenlere güven verdi.

Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'nin Etimesgut adayı olarak gösterilmesi, Ankara siyasetinde yeni bir dinamizm yaratırken, oyuncunun politik arenada nasıl bir etki yaratacağı da merakla bekleniyor. Seçim sürecinde Beşikçioğlu'nun "senaryoyu biz yazacağız" sözleri, kampanya sürecinin nasıl şekilleneceğine dair ipuçları sunuyor.

Editör: İHSAN KURAN