Bursa

Çilek Mobilya ile Çocuklar Güvenle Keşfediyor

Çilek Mobilya, çocukların gelişimini destekleyen ve ailelerin yaşamlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Montessori felsefesinden ilham alınarak çocukların günlük yaşam becerilerini geliştirmek amacıyla tasarlanan Öğrenme ve Aktivite Kulesi, el yıkama ve diş fırçalama gibi aktivitelerde çocukların bağımsızlık kazanmaları ve motor becerilerini geliştirmesine destek oluyor.

Abone Ol

Çilek Mobilya, uluslararası güvenlik standartlarına uygun üretimle çocuk gelişimini destekleyen yenilikçi ürünlerine Öğrenme ve Aktivite Kulesi’ni ekledi. Çocukların günlük yaşamlarında bağımsızlık kazanmaları ve motor becerilerini geliştirmesini sağlamak amacıyla tasarlanan Öğrenme ve Aktivite Kulesi, çevrelerini keşfetmesine ve yeni beceriler öğrenmesine yardımcı oluyor.

Bu kuleler, çocukların mutfak gibi yüksek alanlara erişimlerini kolaylaştırıyor, böylece çocuklar mutfakta anneye yardım etme, banyoda el yıkama ve diş fırçalama gibi aktivitelerde çocukların günlük yaşam becerilerini geliştirmelerine, çevrelerini keşfetmelerine ve yeni beceriler öğrenmelerine destek oluyor.

Güvenliği üst düzeyde tutuyor

Sağlam masif ahşap malzemeden üretilen Öğrenme ve Aktivite Kulesi, çocukların güvenliğini en üst düzeyde tutarken, dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor.

3 farklı yüksekliğe ayarlanabiliyor

18 aydan itibaren çocukların gelişim düzeyine göre 3 farklı yüksekliğe ayarlanabilen Öğrenme ve Aktivite Kulesi, büyüme süreçlerine uyum sağlayarak her aşamada maksimum fayda sunuyor. Çilek Mobilya’nın yeni ürünü, ailelerin yaşamına değer katarak çocukların bağımsızlık kazanma yolculuklarına güçlü bir destek sağlamayı amaçlıyor.