İnegöl'de 1974 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 50.kuruluş yıldönümünü kutlayan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ay heyet başkanlığında 25 Ekim 2024 Cuma günü gezi mahallelerimizden Bilalköy'e giderek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Faik Deniz İlkokulu'na yönelik etkinlikler düzenlendi.

Cumhuriyet Coşkusu Bilalköy'e Taşındı! Rumeli Derneği'nden Eğlenceli Etkinlikler (5)

Rumeli heyeti Bilalköy Mahalle Muhtarı Ayşe Eker, Okul Müdürü Vekili Emine Günseven, Sınıf Öğretmenleri Serpil Erdoğan, Mikail Aksoy ve okul hapishanesindeki okul bahçesinde. Okul etkinliklerine ilk olarak 12D Sinema Gösterimi düzenlendi.

Cumhuriyet Coşkusu Bilalköy'e Taşındı! Rumeli Derneği'nden Eğlenceli Etkinlikler

Ardından Çocuk Atölyesinde resim ve boyama çalışmaları yapıldı. Etkinlikler çeşitli yarışmalarla son buldu. Rumeli heyeti başkanı Serdar Ay, Mahalle Muhtarı Ayşe Eker ve Okul Müdürü Vekili Emine Günseven'e derneğin 50. yıl anısına yaptırdığı saatlerden hediye etti.

Cumhuriyet Coşkusu Bilalköy'e Taşındı! Rumeli Derneği'nden Eğlenceli Etkinlikler (2)-1

Etkinlikler Devam Edecek!

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Cumhuriyet Bayramı kapsamındaki etkinliklere 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20.30'da dernek lokalinde Hayali Volkan Derman'ın Karagöz (Gölge Oyunu) gösterimi ile devam edecek.

Kaynak: Bülten