Asayiş

Denizli’de Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Denizli'de kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıda 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti, baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Loading...

Abone Ol

16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez olay yerinde yaşamını yitirdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi’nde baba ve oğlu, kimliği belirsiz iki şahıs tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez olay yerinde yaşamını yitirirken, baba Emrah Görmez ağır yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, dün gece saatlerinde Gümüşçay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emrah Görmez ve oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, cadde üzerinde yürüdükleri sırada yanlarına yaklaşan bir araçtan ateş açıldı. Kimliği belirsiz iki kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıda baba ve oğul, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralandı.

Baba ağır yaralandı

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Emrah Görmez'i Denizli Devlet Hastanesine, oğlu Muhammet Hüseyin Görmez'i ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ancak 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralanan baba Emrah Görmez, Denizli Devlet Hastanesine, yine ağır yaralanan oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki genç burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.”

Polis Ekipleri Saldırganların Peşinde

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan baba Görmez’in acil ameliyata alındığı bildirildi. Olayın ardından polis ekipleri saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Polis ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü ve saldırganların yakalanması için geniş kapsamlı bir operasyon başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.